Το καλάθι σας είναι άδειο !

ΒΟΗΘΕΙΑ

 
Πώς θα αγοράσετε μία συνδρομή ή ένα μεμονωμένο φύλλο της εφημερίδας;

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο site. Πάνω δεξιά θα δείτε την ένδειξη: Εγγραφή / Σύνδεση Λογαριασμού. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία που ζητούνται μετά μπορείτε να βάλετε στο ΚΑΛΑΘΙ τον αγορών σας το φύλλο της εφημερίδας που επιθυμείτε να διαβάσετε ή τη συνδρομή (π.χ. ετήσια, μηνιαία, κλπ.).

Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή στην τράπεζα θα έχετε πρόσβαση στο φύλλο ή τα φύλλα (αν πρόκειται για συνδρομή) που έχετε επιλέξει.

Ανοίξτε το φύλλο που έχετε αγοράσει και πατήστε το κουμπί ανάγνωση. Ένας e-reader θα ανοίξει την ηλεκτρονική μορφή της έντυπης έκδοσής μας επιτρέποντάς σας να διαβάσετε το περιεχόμενό της.

Καλή σας ανάγνωση.

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μέσω του site: επιλέγετε το προϊόν, πατάτε την επιλογή «Καλάθι» και ακολουθείτε τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τι είναι η ηλεκτρονική μορφή;
Είναι η μεταφορά της έντυπης έκδοσης σε ηλεκτρονική με το κατάλληλο λογισμικό. Ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει την εφημερίδα μέσω ενός e-reader, να κρατήσει σημειώσεις και υπογραμμίσεις. 
Πώς θα διαβάσω το φύλλο της εφημερίδας που αγόρασα;

Για να μπορέσετε να διαβάσετε το φύλλο της εφημερίδας που αγοράσατε αρχικά θα πρέπει να κάνετε ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ στο https://kiosk.efsyn.gr/ (με τους κωδικούς σας). Ανοίξτε το φύλλο που έχετε αγοράσει και πατήστε το κουμπί ΑΝΑΓΝΩΣΗ. Ένας  e-reader θα ανοίξει την ηλεκτρονική μορφή της έντυπης έκδοσής μας επιτρέποντάς σας να διαβάσετε το περιεχόμενό της.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα φύλλα της εφημερίδας ανάλογα με τη συνδρομή σας.

Καλή ανάγνωση.

Ώρες παραγγελιών (εφημερίδα)
Οι παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (για την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας) μπορούν να γίνονται από τις 08.00 έως τις 00.00 καθημερινά και από τις 09.00 έως τις 23.00 το Σάββατο
Την Κυριακή και τις Αργίες, οι παραγγελίες μεταφέρονται για την επόμενη εργάσιμη
 
 
Εξυπηρέτηση
Βοήθεια
Επικοινωνία
Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.
Κολοκοτρώνη 8, 10561 Σύνταγμα
Τηλ: +30 21 110-45-000
Φαξ: +30 21 110-45-175
Email: [email protected]
Ακολουθήστε μας
© 2024 Efsyn Kiosk
All rights reserved.