Το καλάθι σας είναι άδειο !
ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 
ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Περίληψη:

Πρόκειται για ανατυπωμένο τεύχος του περιοδικού «Μετρονόμος» που ήταν αφιερωμένο στον Μάνο Ελευθερίου και κυκλοφόρησε το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου το 2015.

είναι η πρώτη φορά που έγινε ένα τόσο μεγάλο αφιέρωμα στον (ίδιο τον) Μάνο Ελευθερίου και το έργο του με πλήθος πληροφοριών και πλούσιο ανέκδοτο υλικό. 

Στα επιμέρους κεφάλαια περιλαμβάνονται: «Οι λογοτεχνικές καταβολές της στιχουργικής του», «Η πολιτική στο τραγούδι του Μάνου Ελευθερίου», «Το θέατρο στο λόγο του Μάνου Ελευθερίου», «Ο Ελευθερίου ως σχολιαστής και μελετητής του ελληνικού τραγουδιού», «Η νέα γενιά Ελλήνων συνθετών-τραγουδοποιών για τον Ελευθερίου», « Η δισκογραφία του Μάνου Ελευθερίου με αριθμούς και πίνακες».

Επίσης υπάρχουν αφηγήσεις και κείμενα που έγραψαν οι: Γιώργος Ανδρέου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Κώστας Φασουλάς, Οδυσσέας Ιωάννου, Δημήτρης Λέντζος, Κυριάκος Ρόκος, Θωμάς Κοροβίνης, Θανάσης Θ. Νιάρχος, Ναταλί Χατζηαντωνίου, Σωτήρης Κακίσης και Δημήτρης Μπαγέρης. 

*Η ταχυδρομική αποστολή των βιβλίων/ενθέτων, CD και DVD γίνονται ΜΟΝΟ εντός Ελλάδας από την ΕΛΤΑ Courier.

Εκδόσεις:
ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ
3,50EUR
 
Εξυπηρέτηση
Βοήθεια
Επικοινωνία
Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.
Κολοκοτρώνη 8, 10561 Σύνταγμα
Τηλ: +30 21 110-45-000
Φαξ: +30 21 110-45-175
Email: [email protected]
Ακολουθήστε μας
© 2024 Efsyn Kiosk
All rights reserved.